Diensten

Smits ICT verzorgt systeem- en netwerkbeheer

Wie kent het niet, een traag werkend systeem, vastlopende systemen, printproblemen, kortom computerproblemen. Het updaten van software, updaten van systemen, het maken en controleren van backups allemaal zaken welke binnen een organisatie goed geregeld dienen te zijn. Het zijn allemaal zaken waar Smits ICT u prima mee van dienst kan zijn.

Neem vrijblijvend contact op

Smits ICT verzorgt netwerkscans, advies ten behoeve van toekomstplanning

Smits ICT weet als geen ander hoe belangrijk een goed draaiende netwerk voor uw organisatie is, niet alleen nu maar ook in de toekomst. ICT is vooruitdenken, vooruitkijken, dus eigenlijk hetzelfde daar waar u als ondernemer constant mee bezig bent. Laat Smits ICT een netwerkscan uitvoeren en de  ICT aandachtspunten welke voor u als ondernemer belangrijk zijn met u bespreken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan in de toekomst.

Neem vrijblijvend contact op

Smits ICT verzorgt webdesign

Voor al uw vragen over webdesign kunt u bij ons terecht, Smits ICT verzorgt samen met een gerenommeerde partner dat uw onderneming vakkundig in een website wordt weergegeven.

Neem vrijblijvend contact op

Smits ICT is dus niet alleen consultancy

We komen vrijblijvend langs, bekijken de huidige situatie en luisteren naar uw wensen. Op basis daarvan krijgt u een helder advies op maat. Daarmee kunt u zelf aan de slag. Maar u kunt ons ook aan het werk zetten. We regelen bijvoorbeeld websites, e-mail, beveiliging en backups. Maar ook computers, software en netwerken kunnen we voor u ontwerpen en kant-en-klaar bij u installeren en inrichten. Op deze website vindt u meer informatie over onze diensten.

Neem vrijblijvend contact op

Smits ICT verzorgt levering van zowel hard- als software

Wat een belangrijk onderdeel vormt van uw gereedschap is de hard- en software, hiervoor kunt ook terecht bij Smits ICT.

Neem vrijblijvend contact op